2017. június 26. hétfő, János és Pál napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Nőtt a Wizz Air utasainak száma
Írta: MTI    2012. április 04.

A Wizz Air több mint 11 millió utast szállított legutóbbi – 2012. március 31-én zárult – pénzügyi évében, a megelőző évben 9,6 millió utasa volt a légitársaságnak, amely az idén induló üzleti évében 12 millió utassal számol.

Nőtt a Wizz Air utasainak számaA nemrég zárult pénzügyi évben a Wizz Air 1,3 millió utast szállított a budapesti bázison – derül ki a légitársaság szerdai, MTI-hez eljuttatott közleményéből. Járatainak töltöttsége elérte a 85 százalékot, a megelőző üzleti évben 84 százalék volt ez az adat.

A diszkont légitársaság konkrét számokat nem közölt pénzügyi teljesítményéről, de a közleményben kiemeli, hogy “a stabil pénzügyi teljesítmény mellett kétszámjegyű növekedésre számít a következő évben is”.

A közlemény szerint bővült a társaság budapesti flottája is: a légitársaság hatodik Airbus A320-as repülőgépe szerdán érkezik a cég budapesti bázisára. A Wizz Air hangsúlyozza: az elmúlt alig három hónapban 3 új repülőt telepítettek Budapestre, így jelenleg nekik van a legnagyobb flottájuk Magyarországon.

Emlékeztetnek arra, hogy nemrég lépett életbe a nyári menetrend, amely szerint 32 célállomás érhető el Budapestről. Ettől a héttől közvetlen járat indul Szófiába heti háromszor, június 18-án pedig megnyitják a Debrecen-London-Luton útvonalat is.

A Wizz Air Kelet-Közép-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, 36 Airbus A320-as repülőgépet üzemeltet 15 bázisán, és 25 ország 70 célállomását köti össze.

 

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: