2017. június 26. hétfő, János és Pál napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Reptéri parkolás most extra szolgáltatásokkal!
Írta: Bölöni Bálint    2015. október 01.

A reptéri parkolás elérhető áron kínálja az utazás kényelmének előmozdítását, ráadásul most extra szolgáltatásokkal is bővült a Budapest Airport saját parkolóiban igénybe vehetőek köre. Manapság, amikor egyre többen döntenek a repülővel történő közlekedés mellett, nem elhanyagolható szempont a reptér megközelítésének módja sem.Legyen szó külföldi munkavállalásról, hosszú hétvége tervezéséről, vagy a családi nyaralásról, a repülős utazás nem csak gyors, de kényelmes is, sőt, ma már olcsóbban kihozható a repülőjegy ára, mintha más közlekedési formát választanánk. A repülőtér megközelítéséhez a bud.hu szakemberei a saját autót és a reptéri parkolás előnyeit ajánlják. Nézzük, milyen lehetőségeink vannak, ha nem szeretnénk másra hagyatkozni a reptérre érkezés, és a hazaindulás alkalmával sem!

Online parkoló foglalás

Az internet munka, kikapcsolódás, kapcsolattartás, vagy vásárlás során is remek választásnak bizonyul, de akkor sem kell lemondanunk az általa nyújtott kényelemről, ha reptéri parkolás kerül szóba. Akár online is lefoglalhatja a kívánt parkolóhelyet, így a világháló kínálta áttekinthetőségnek köszönhetően sorra veheti mindazokat a lehetőségeket, melyek rendelkezésére állnak a Budapest Airport közelében történő parkoláshoz. Felejtse el a hosszas gyalogolást és a tömegközlekedés jelentette kényelmetlenségeket, hiszen még a termináltól legtávolabb megtalálható Holiday Parkoló is mindössze 6-10 perc alatt elérhető, ráadásul rendkívül kedvező áron vehető igénybe. Hosszú távú parkolás esetén különösen megéri a Holiday vagy a Holiday Plus Parkoló mellett dönteni, hiszen most 25% kedvezménnyel tudhatja gépjárművét biztonságban. Ha a világhálón szeretné lefoglalni a parkolóhelyet, akkor érdemes tudnia, hogy ezt csak több mint 12 órával a tervezett behajtás előtt teheti meg. Tervezzen előre, és élvezze az utazás minden percének zökkenőmentességét!

Autómosás hosszú távú eredményekkel

A Budapest Airport 2-es Terminálon megtalálható parkolóiban az utasok, vagy a szeretteikre várakozók autómosás szolgáltatást is igénybe vehetnek. A megoldás nem csak a praktikusság és a gyorsaság kedvelői számára bizonyul kedveltnek, hanem azoknak is, akik előszeretettel választják a természetbarát megoldásokat. Hála a víz nélküli tisztítási folyamatnak gépjárműve hosszú ideig kifogástalan külső megjelenéssel bír majd, ugyanis speciális tisztítószeres, valamint polírozó kendővel végzik szakembereink a gépjárművek tisztítását. Varázsolja újjá autóját kedvező árainkat kihasználva!

Könnyű és gyors megközelíthetőség

Reptéri parkolás kapcsán az sem elhanyagolható szempont, hogy miként tudjuk megközelíteni a repülőtér saját parkolóit. Az elhelyezkedésnek köszönhetően gyakorlatilag a főváros bármely pontjáról egyszerűen el lehet jutni a parkolókhoz. A belvárosból mindössze 20 perc autózás szükséges ehhez, de ha vidékről érkezne, akkor is fennakadások és torlódás nélkül juthat el a választott parkolóba. A Prémium Parkoló például közvetlenül a Terminál bejárata előtt áll rendelkezésre, így ha csak a ki-, és beszállás idejére válik szükségessé a reptéri parkolás, ez a lehetőség a legjobb választásnak bizonyul.

XXL méretű parkolóhelyek a nagy járművel érkezők számára

A Terminál Parkoló új szolgáltatásként a Terminál bejáratától mindössze 25 méterre XXL-es méretű parkolóhelyeket is kínál az utasok számára. Az egyterűvel, minibusszal, vagy hasonló, az átlagosnál nagyobb gépjárművel érkezőknek ideális választás lehet ez, ráadásul rendkívül kedvező parkolási díjak is társulnak mindehhez. Fontos információ, hogy amennyiben öt percen belül kihajt, tehát csak be-, és kiszállásra használja a területet, akkor díjmentesen vehető az igénybe.

 

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: