2017. július 21. péntek, Dániel és Daniella napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Mire figyeljünk, ha repülőjegyet vásárolunk Amszterdamba?
Írta: kakukk.ro    2015. november 26.

A mediterrán országok kínálta kikapcsolódásra ugyan jövő nyárig még várni kell, de ez korántsem jelenti azt, hogy ne találhatnánk olyan európai úti célt, ahol idegen kultúrákba kóstolhatnánk bele. Az európai nagyvárosok kedveltek az ősztől tavaszig terjedő hónapokban is, s hála az enyhe teleknek, garantáltan nem fogvacogva tehetünk városnéző sétákat. A repülőjegy Amszterdam városába például igen nagy érdeklődésre tart számot, s miként a paravion.hu szakemberei is tapasztalják, sokan érdeklődnek az „Észak Velencéjeként” is ismert város iránt. Nem csak középkori városmagja, vagy különleges építészeti stílusa miatt népszerű a város, hanem csatornahálózata és a számos szórakozási lehetőség apropóján is.

Mire figyeljünk, ha repülőjegyet vásárolunk Amszterdamba?

A hollandiai város jellegzetességének számítanak a csatornákon átívelő hidak, amelyek azonnal bájos, otthonos érzetet kölcsönöznek területének. Ennél azonban sokkal szélesebb idegenforgalmi kínálattal találkozhatnak azok, akik úgy döntenek, hogy a repülőjegy Amszterdam városába szóljon. A városnéző séta során a Van Gogh Múzeum, a Rijskmuseum, vagy a Vörös Lámpás Negyed mindenképpen szerepeljenek a felkeresendők sorában. Ha elfáradna, térjen be egy kávézóba, vagy valamelyik helyi specialitásokat kínáló étterembe, melyekből akad bőven a városban. Az utazás sikere nem csak a választott szálláshelyen, múlik, hanem az sem elhanyagolható, hogy a repülőjegy Amszterdam területére mennyire terheli meg a pénztárcát. Nézzük, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a foglalás során!

Gondolkodjon előre!

Már most tudja, hogy két hónap múlva lesz szabadsága? Az előre tervezés repülőjegy foglalás kapcsán különösen hasznos, hiszen az utazás előtt egy-két hónappal a legolcsóbbak a jegyek. Szintén sokat spórolhat, ha akciós ajánlatok keretein belül választ, de ezekkel kapcsolatban fontos tudnia, hogy a légitársaságok általában több feltétel együttes meglétéhez kötik az ilyen kedvezményeket. Kevés kivétellel igaz az, hogy az indulás előtt közvetlenül már csak igen borsos áron lehet jegyet szerezni.

Indulás külföldi reptérről - megéri?

Bár legtöbben még mindig a Budapest Airport mellett teszik le a voksot annak kézenfekvősége miatt, de érdemes átgondolni, hogy esetleg a bécsi vagy pozsonyi indulás is egyfajta lehetőségként áll előttünk. Megéri körülnézni az onnan induló járatok között, s ha nem gond a reptér elérése, akkor akár jelentős összegek is spórolhatóak ilyen módon.

Figyeljen az indulás napjára!

Nem csak a foglalás, de az utazás időpontja is döntő lehet akkor, ha a repülőjegy Amszterdamba kerül megváltásra. Általánosságban igaz az, hogy a hét közben induló járatok olcsóbbak, de ha hajlandóak vagyunk bevállalni az éjszakai utazást, akkor is takarékoskodhatunk. Az ünnepek környékén történő utazással kapcsolatban azonban fontos tudnia, hogy akkortájt a járatok rendszerint telítettek, tehát az árak is magasabbak. Ha oda-vissza váltja meg a jegyet, akkor szintén kedvezőbb árak érhetőek el, mintha csak egyetlen útra foglalna.

Amszterdam az év bármely hónapjában remek választásnak bizonyul, megéri mellette letenni a voksot akár egy hosszú hétvége, akár egy hét erejéig is. Látnivaló bőven akad a városban, és szórakozási lehetőségekben sincs hiány. A kinti kultúrát magunkba szívva pedig valóban új energiákkal töltődve érkezhetünk haza. A repülőjegy Amszterdam területére olcsón is beszerezhető, de ehhez mindenképpen megéri időben tájékozódni, és rugalmasan állni a foglaláshoz. A szállásköltségek csökkentése mellett a repülős utazás is kihozható korrekt áron.

 

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: