2017. június 26. hétfő, János és Pál napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
"Jelentős" változást vezetett be a Facebook
Írta: SocialTimes.Hu    2012. augusztus 25.

A Facebook elkezdte átalakítani üzenetkezelő felületét, ami így végre kezd hasonlítani az e-mail szolgáltatók rendszereihez.

A legnagyobb közösségi oldal egyik fő célja, hogy üzenetküldő rendszere egyszer átvegye az e-mailezés szerepét. A legújabb változások is ennek érdekében történhettek, hiszen bár funkcióiban nem újult meg még az üzenetkezelő, de kinézetében egyre jobban hasonlít a nagy e-mail szolgáltatók felületeihez. Egyszerűbb és átláthatóbb lett.


Szerdán jeletette be a Facebook, hogy elkezdték tesztelni a megújuló üzenetkezelőt, egyes felhasználók tehát már tapasztalhatják a változást. Az üzenetkezelőben az üzenetek listája a kezelő bal oldalán látható majd. Itt rákattinva egy üzenetre a kezelő jobb oldalán megjelenik az üzenetek sorozata.

A levelekhez mostantól egyszerre több képet is csatolhatunk a korábbi egy helyett. Név és kulcsszó alapján pedig megbízhatóan kereshetünk is az üzenetek között, és billentyűparancsok is segítik a böngészést. Ezek listáját PC-n az 'Alt Q', Mac-en pedig a 'Control Q' kombinációval nézheted meg. Az ismerősök üzenetei továbbra is az Inboxba kerülnek majd, az ismeretlenektől érkező levelek pedig az Other mappába, ahogy az sem változik, hogy a chat beszélgetések, üzenetek, a facebookos címere jövő levelek, és az SMS-ek továbbra is egy helyre érkeznek.

A Facebook fejlesztői azt ígérik, az új kezelő sokkal megbízhatóbb is lesz, amellett, hogy átláthatóbb, és remélik, ettől mégtöbbet használják majd a felhasználók.

Forrás: SocialTimes.Hu

 

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: