2017. június 25. vasárnap, Vilmos napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Bika horoszkóp 2012
Írta: Bölöni Bálint    2011. október 27.

Számodra 2012-ben semmi sem elég jó vagy elég gyors. Elégedetlen vagy mindennel, ami körülötted történik, és ennek megfelelően is viselkedsz.

Diplomatikusabbnak kellene lenned. Igyekszel minél előbb elérni céljaidat, de ha ez rövid időn belül nem sikerül, elönt a düh. Elveszted a reményt, és azon a ponton vagy, hogy feladj mindent. Ez nagy hiba lenne, mert idővel minden terved teljesülhet. Légy magabiztos és türelmes, még akkor is, ha úgy tűnik, ez most mindennél nehezebb.

Szerelem és szex: 2012 neked szép és mozgalmas évet jelent úgy érzelmi, mint szexuális téren. A partnered elvárásaidnak megfelelő kell, hogy legyen. Eléggé válogatós vagy, de ha összejön nektek, melletted biztos nem fog unatkozni a társad. Újító, vonzó és játékos természetednek köszönhetően meg nem álmodott gyönyöröket éltek majd át. Az év vége felé kisebb nézeteltérések léphetnek közbe, de nem kell tartanod tőlük, hisz semmi komoly problémát nem okoznak. Ha egyedülálló vagy, kihívó kalandok várnak rád. Egyesek igazán szerelmesek lesznek, majd idővel stabil kapcsolatot alakítanak ki.

Karrier: te magad alakítod a karriered, amely sikeresnek ígérkezik. Megoldásokat találsz olyan problémákra, amelyekre mások nem, munkádat lelkiismerettel végzed, ezért sikereidet mások is elismerik. Azonban fennáll annak lehetősége is, hogy ha vezetői funkcióba kerülsz, kissé durvának és tapintatlannak tűnsz majd a körülötted lévőkkel szemben. Ezért vigyázz, és légy szelídebb. Meglátod, hogy munkakapcsolataid megjavulnak majd. Annak ellenére, hogy biztos vagy önmagadban, ne vállalj olyan felelősségeket, amelyek pozíciód stabilitását veszélyeztetik.

Pénz: 2012 első fele jó anyagiakat ígér. Jelentősen megduzzaszthatod a bankszámláidat. A fontosabb döntéseket ne egyedül hozd, hanem kérd ki a családtagok és a partnered véleményét is, hogy elkerüld a nézeteltéréseket. Ha vállalkozásba kezdenél, előbb minden apró részletre légy figyelmes, függetlenül attól, hogy mennyire bízol az embereidben. Tavasszal és nyáron esedékesek kisebb-nagyobb befektetések. Az év végén pedig a fontosabb döntések előtt mindenképp kérd ki egy szakember véleményét.

Egészség: egészségi állapotod jó, de kisebb problémák adódhatnak. Az év második felében megtalálod a legjobb megoldást és kezelést ahhoz, hogy kitűnően érezd magad. Fizikai erőnlétedre vigyázz, mivel nem vagy éppen a maximális formában. Jobb, ha nem erőlteted meg magad. Olyan sportot válassz, amely hozzád illik, a te fizikai állapotodhoz, hogy formában tartsd magad, és legyen elég energiád.

 

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: