2017. június 25. vasárnap, Vilmos napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Ikrek horoszkóp 2012
Írta: Bölöni Bálint    2011. október 27.

Ebben az évben a hangsúlyt a családra, barátokra, személyes tervekre, szerelemre kell fektetned, bíznod kell saját erőnlétedben, még akkor is, ha ez kissé merésznek tűnik. Légy aktív, mert csak így tudod megvalósítani terveidet.

Tölts minél több időt olyan személyek társaságában, akik jót akarnak neked, ezáltal pozitív energiát sugároznak feléd. Továbbá, olyan tevékenységeket válassz, amelyekben örömet lelsz.

Szerelem és szex: ez az év számodra eléggé mozgalmas lesz, úgy érzelmi, mint erotikus szempontból. Ha már van egy stabil kapcsolatod, továbbra is harmonikus és csendes lesz. Minden eszközt megragadsz, hogy újra és újra meghódítsd a szeretett személyt. Az év vége felé azonban hódítási kísérleteid másra is ráragadnak, és így kissé bonyolult helyzetbe kerülsz, mert valahol neked is megtetszik ez a dolog. Az egyedülálló Ikrek szerelmesek lesznek.

Karrier: szakmai téren meg kell küzdened azért, hogy felfigyeljenek rád. Egyes dolgokat a kértnél is jobban elvégzed, de lehet, hogy ezt senki sem veszi majd észre és nem értékeli. Tavasszal megfordul a fejedben, hogy munkahelyet változtass, de ehhez előbb meg kell bizonyosodnod, hogy jobb lesz, mint amilyen a régi volt. Ne hozz hirtelen, meggondolatlan döntéseket. Légy diplomatikus. Az év vége felé jó híreket hallasz majd, aminek örülni fogsz. Addig azonban nagy változások nem látszanak a szakmai életedben.

Pénz: anyagi helyzeted ebben az évben kielégítő. A pénz folyamatosan jön. Ennek ellenére, ebben az időszakban hajlamosabb leszel a költekezésre, mindenféle téren. Olyan dolgokat is megengedsz magadnak, amelyekre lényegében nincs is szükséged. Az év második felében vagyonodat kikerekítheted, de még ekkor is óvatosan kell költekezned, mert a rizikó kellemetlen eredményekkel járhat.

Egészség: 2012 elején az egészséged nem a legmegfelelőbb. A szervezeted le van gyengülve, az immunrendszered úgyszintén. Nagyon fontos, hogy eleget pihenj, és ne idegeskedj mindenért. A közérzeted sem a legjobb, de ezen egy kis sétával, kellemes időtöltéssel segíthetsz. Végeredményben egy társas lény vagy, tehát nincs miért melankóliáznod. Tavasztól, az idő és a levegő változásával, te is felfrissülsz. Így a nyárra és az év hátralévő időszakában már egy hiperaktív személy leszel. Vigyázz az alvásra fordított időre. Időnként ideges lehetsz.

 

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: