2017. június 26. hétfő, János és Pál napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Heti horoszkóp: december 12-19.
Írta: life.hu    2011. december 12.


KosKOS (március 21. - április 20): Úgy tűnik, mintha nem év vége lenne, s mintha nem számítana, hogy kétszer annyi feladatod van, mint máskor. Fokozódó életkedved másokra is jó hatással lesz, növekvő energiád, emelkedett tettvágyad és az ezekhez társuló lehengerlő és szellemes éned ezen a héten bárkit könnyen lenyűgöz. A körülötted élő és dolgozó emberek képtelenek nemet mondani neked vagy ötleteidnek, főleg, ha az arcodra ragasztod tündéri mosolyod. Ha van olyan régi álmod, vágyad, ötleted, mellyel környezetedet vagy épp a családodat le tudod venni a lábáról, tedd meg a kellő lépéseket, visszautasítás vagy ellenállás kizárva!
Drágakõ: ametiszt, gyémánt
Kedvezõ nap: kedd
Szerencseszám: 6 és 7
Szín: pirosbikaBIKA (április 21. - május 20) : A bizonytalanságot egyáltalán nem viseled jól, pedig a hét elején ez a megfoghatatlan érzés uralkodhat el rajtad, érintve munkádat, emberi kapcsolataidat, anyagi ügyeket egyaránt, és ez egyáltalán nem lesz ínyedre. Nincs kizárva az sem, hogy egy új munkalehetőség vagy egy lakáscsere, költözés lehetősége kerül színre hirtelen, ami feldob, de meg is rémít. Mivel sürgősen szükséged lenne valami gyökeres változtatásra, gondolkodj el ezeken a lehetőségeken, ne utasítsd el azonnal egyiket sem. A bizonytalanság nem jó, épp ezért értékeld át életedet, eddigi sikereidet és kudarcaidat, még az idén!

Drágakõ: zafir
Kedvezõ nap: péntek
Szerencseszám: 1 és 9
Szín: kék


ikrekIKREK (május 21. - június 21) : Különféle emberi kapcsolataid, melyekben az érzelmek és nem az anyagiasság dominál, jelentős szerepet kapnak a hét folyamán, és befolyásolhatják napjaidat, cselekedeteidet, gondolataidat. Baráti, családi kötelékeid, az emberekhez való hozzáállásod kerül előtérbe, s bizony nem mindig pozitív megközelítésben, többen a szemedre vethetik, hogy megváltoztál. Az elmúlt hetek vagy hónapok több sikertelen eseménye miatt nem igazán vagy jókedvedben, ez azt eredményezi, hogy megbánthatsz olyan embereket, akiket valójában szeretsz. Az egyetlen jó fegyvered a türelem!

Drágakõ: smaragd
Kedvezõ nap: szerda
Szerencseszám: 3 és 4
Szín: arany és szürke


rákRÁK (június 22. - július 22) : A most következő napokban több kellemetlen, egyben régen eltussolt, ki nem mondott probléma és sérelem kerülhet felszínre. Ezek gyökere ott keresendő, hogy nehezen hajlottál az elmúlt hónapokban a kompromisszumokra. Mindig úgy vélted, hogy neked van igazad, és ha valaki ezt nem fogadta el, inkább nem beszéltél vele. Kicsit egyoldalúan viselkedtél, nem igaz? Pedig ideje belátnod, ahhoz, hogy könnyebben és zökkenőmentesebben megoldódjanak a nehézkes ügyek, most neked kell lépned. Gondold át, mely kérdések és emberek fontosak számodra, és keresd a mihamarabbi megoldási lehetőségeket.
Drágakõ: gyöngy  
Kedvezõ nap: péntek  
Szerencseszám: 3 és 8   
Szín: arany és fehér


oroszlánOROSZLÁN (július 23. - augusztus 23) : Rengeteg fölös energia gyűlik fel benned csütörtökig, s valahogyan ezeket ésszerűen fel is kellene használni, jó ügynek szentelni, nem pedig csak úgy hagyni elveszni. Persze ne élj vissza lehetőségeiddel, csak pozitív, építő tevékenységre fordítsd az erődet és képességeidet, hisz bármi negatív dolog jár is a fejedben, az etikátlan és méltatlan lenne hozzád, és az égiek sem néznék jó szemmel. Alkoss valami egyedit és páratlant, hisz a fejedben már rég ott van a dolog, csak a kivitelezés hiányzott eddig. Régóta szunnyadó ötleteid megvalósításának végre eljött az ideje.

Drágakõ: rubin  
Kedvezõ nap: vasárnap
Szerencseszám: 5 és 8
Szín: arany


szűzSZÛZ (augusztus 24. - szeptember 23) : Az egész heted nagyszerűen zajlik, minden akadálymentes, az extra feladatok most messziről elkerülnek, egyenesen felemelő ez az érzés, nem igaz? Kiemelkedően jó lehet a pénteki és a szombati nap, jelentős változásokat, pozitív eredményeket hozhatnak az életedbe, különösen, ami a magánéletedet, érzelmekkel teli emberi kapcsolataidat illeti. Ez nem feltétlenül szerelem, inkább egy családi kötelék megerősödése, egy régi konfliktus lezárása, vagy valami pozitív dolog felismerése. Ha környezetedből valaki téged kér meg egy szívességre, ne utasítsd vissza, nyújts segítő kezet neki. Egyszer neked is szükséged lehet mások támogatására.

Drágakõ: rubin  
Kedvezõ nap: szerda
Szerencseszám: 4 és 8
Szín: szürke

mérlegMÉRLEG (szeptember 24. - október 23) : A most következő héten sok feladat vár rád, attól, hogy nyakadon a karácsony, csak romlik a helyzet, ahelyett, hogy javulna. Ugyanakkor Jupiter segítségével váratlan, de pozitív jellegű történések hozhatnak örömöt életedbe, s ezek még téged is meglepnek, felvidítanak, szinte letörölhetetlen lesz a mosoly az arcodról. A gondok messzire elkerülnek, nyugalomban és harmóniában lesz részed, sokan már-már irigyek lesznek rád. Úgy tapasztalhatod, hogy karriered terén vagy épp vállalkozásodban, otthon, esetleg a tanulásban is minden rendben van. Neked is lehet mázlid végre!

Drágakõ: smaragd
Kedvezõ nap: péntek
Szerencseszám: 6 és 9
Szín: pasztellkék


skorpióSKORPIÓ (október 24. - november 22) : Nagyszerű időszak köszönt be az életedbe, fejlődéssel, növekedéssel, gyarapodással összefüggő lehetőségeket hoznak számodra a következő napok. Megállapodásokat, új üzleteket köthetsz, annak ellenére, hogy már szinte mindenki a karácsony varázsában él. Meglehet, hogy új állás mellett kötelezed el magad, de mindenképpen tovább építheted valamilyen formában karrieredet, vagy akár magánéletedet is. Legyen üzleti vagy magán jellegű megbeszélésed, mindenkit leveszel a lábáról, és meg fogsz tudni győzni arról, hogy amit te mondasz, az mások komoly hasznára válhat.

Drágakõ: topáz  
Kedvezõ nap: kedd
Szerencseszám: 3 és 5
Szín: sötét piros


nyilasNYILAS (november 23. - december 21) : Lelkivilágod eddigi stabilitása hirtelenjében meginoghat, bizonytalanság lehet úrrá rajtad, közérzeted sem megfelelő, mi van veled, mi az, ami ennyire megrémiszt? Egy ideje nem volt alkalmad arra, hogy béke és nyugalom vegyen körül, pedig nagy szükséged lenne ezekre a körülményekre. Több zavaró helyzet is felkavarhatja lelkedet kedden és szerdán. Ennek oka például az, hogy egy-két fontos dolog elintézését halogattad az elmúlt időszakban. Gondold át régóta húzódó, lezáratlan ügyeidet, ne halaszd ezeket jövőre! 


Drágakõ: türkiz
Kedvezõ nap: csütörtök
Szerencseszám: 2 és 7
Szín: bíbor


bakBAK (december 22. - január 20) : Hétfőn és kedden Plútó akadályozza kommunikációs készségedet, többször megesik, hogy nem tudod úgy kifejezni gondolataidat, eszméidet és érzelmeidet, ahogy azt valójában szeretnéd, s ez banálisnak tűnő kellemetlenségeket okozhat neked. Ez nagy részben szétszórtságodnak is köszönhető, kissé figyelmetlen lehetsz környezeteddel, félvállról vehetsz dolgokat, kérdésekre nem kereken és egyenesen felelsz. Emiatt könnyen keveredhetsz nézeteltérésekbe, melyekből most nehezen tudsz nyertesen kikerülni. Érdemes lenne a komolyabb beszélgetéseket a jövő hétre halasztani.

Drágakõ: kvarc
Kedvezõ nap: szombat
Szerencseszám: 1 és 3
Szín: sötét zöld, fekete


vízöntőVÍZÖNTÕ (január 21. - február 20) : Közvetlen környezetedből, leginkább szeretteid irányából kapsz erőteljes ösztönzést arra, hogy tettvágyadat, extra mennyiségű energiádat munkádra, karrieredre, eljövendő sikereidre fordítsd. Tele vagy ambícióval, vágyakkal, elképesztően jó ötletekkel. Nagyszerű lehetőségeket kínál ez a hét, különösen szerdán és pénteken, hogy szakmai előmeneteledet építgesd, és hosszú távú terveidhez stabil alapot, biztonságos hátteret teremts. Járj nyitott szemmel, s épp időben észre fogod venni, hogy a lehetőségeket tálcán kínálja neked a sors, csak el kell venned azt, ami tetszik.

Drágakõ: gránit, ametiszt
Kedvezõ nap: szombat
Szerencseszám: 4 és 8
Szín: kék, zöld


halakHALAK (február 21.- március 20) : Igazán ne legyen okod a szomorkodásra, az elkeseredésre meg végképp ne, még akkor sem, ha ezen a héten a cél sokszor nem fogja szentesíti az eszközt. Ne légy túl szigorú vagy kritikus önmagadhoz, épp elég lesz az, ha a környezetben lévők szúrósabb szemmel néznek rád és munkádra a megszokottnál, vagy piszkálgatnak olyan dolgok miatt, ami egyébként jogosnak nevezhető. Légy önmagad minden pillanatban, és végzed el azokat a dolgokat, melyeket rád bíznak. Nem teljesíthetsz mindent tökéletesen, ezt mások sem várják el tőled.  Rengeteg teher nyomja a válladat, de közeleg a nyugalom időszaka is.


Drágakõ: rubint
Kedvezõ nap: vasárnap
Szerencseszám: 5 és 9
Szín: sárga, narancssárga

Forrás: life.hu

 

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: