2017. június 25. vasárnap, Vilmos napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Janicsák Veca: Szeretnék ugyanaz a lány maradni
Írta: Bölöni Bálint    2011. május 05.
Májusban folytatódik az X-Faktor versenyzõinek erdélyi turnésorozata, igy ebben a honapban több alkalommal is lesznek koncertjeik nálunk. A tehetségkutató mûsor és legjobbjainak népszerûsége töretlen, az eddigi erdélyi koncertek óriási sikere után újabb városokban varázsolják el rajongóikat.

{mosbanner:id=29}

A DEFENDER Productions rendezvényszervezõ iroda, május 9, 10, 16, 17, 18, 23, 24 és 25én szervezi újra a jólismert magyarországi X Faktor sztárjainak erdélyi turnéját. Az esemény állomásai: Nagyvárad, Arad, Kolozsvár, Székelyudvarhely, Sepsiszentgyörgy, Marosvásárhely, Gyergyószentmiklós és Zilah. A verseny egyik legnagyobb ajándéka a nézõk számára Janicsák Veca lett, akinek tisztasága, csodálatos elõadásmódja megérintette a nézõk szívét a határon túl is. Vele beszélgettünk:

Janicsák Veca: Szeretnék ugyanaz a lány maradni

- Te hogy éled meg a nemzetközi sikert?

- Természetesen mindenhol nagy öröm a közönség szeretete, és ez független az országhatároktól, de az a szeretet, ami minket Erdélyben fogadott az eddigi fellépéseken, az egészen rendkívüli volt. Nagyon várom az újabb koncerteket.

- Mennyiben változott meg az életed?

- A verseny óta teljesen felfordult minden! Reggeltõl délutánig interjúk, próbák, egyeztetések a partnerekkel, a stábbal, délután utazás, fellépések, éjjel vagy hajnalban haza.

- Mennyiben változtatott meg a verseny?

- Remélem semmiben. Szeretnék ugyanaz a lány maradni, nem akarok "sztár" vagy "celeb" lenni. az a cél, hogy igazi müvész legyek aki a gondolataival és a zenéjével varázsol, az érdeklõdést nem a magánéletemmel szeretném felkelteni.- A múltkor az itteni koncerten levetted a cipõdet.

- Igen, akkor úgy kényelmesebb volt. Szeretek mezítláb lenni, szabad érzés. Az egyszerûség híve vagyok, a versenyben is az a dal hozta meg az áttörést, amikor egyenes hajjal, egyszerû ruhában énekelhettem és saját magamat adtam. A közönséget nem lehet becsapni, pontosan tudják, mi az, ami szívbõl jön.

- A "Most múlik pontosan" elõadása is szívbõl jött és a szívekbe talált.

- Remélem, hogy így van! Fantasztikus élmény, amikor egy sportcsarnok közönsége énekli velem a dalokat vagy éppen teljes csöndben hallgatja azokat. Szeretnék a közönség szeretetébõl minél többet visszaadni.

- Erdélyben rengeteg szeretetet kaptatok. Milyen érzés itt fellépni?

- A csodálatos közönségen túl személyes kötõdésem is van, nagymamánk nagyváradi, keresztapánk aradi. Regina nõvéremmel, aki a menedzserem, különös lelkesedéssel készülünk az utazásra, Erdélybe mindig hazajövünk. Január óta terveztünk egy aradi közönségtalálkozót, de sajnos eddig ez nem jött össze, most lesz alkalmam találkozni az itteni rajongókkal és rokonokkal.

- Híres vagy arról, hogy közönségtalálkozókat szervezel, szívesen dedikálsz, fényképezkedsz a ajongókkal, az elõzõ erdélyi turnén mégsem jött ez össze.

- Pontosabban eddig egy volt, de hamarosan eljön az ideje, hogy sûrûbben rendezünk közönségtalálkozókat. Szomorú is voltam, hogy nem volt erre idõ a múltkor, attól méginkább, hogy félreértések miatt csalódást kellett okoznunk néhány érdeklõdõnek. Megpróbálunk erre jobban figyelni most, és a lehetõ legtöbbet adni Aradon és májusi turnésorozat többi állomásán is.
 

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: