2017. június 25. vasárnap, Vilmos napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Májusban befejeződik a Dr. House
Írta: helyitipp.hu    2012. február 10.

Májusban végleg befejeződik a Dr. House című nagysikerű sorozat, a rajongók nagy elkeseredésére. Tavasz végén búcsút kell venni a sántikáló dokitól, a frappáns odamondogatásoktól és a megoldásra váró orvosi rejtélyektől.

Májusban befejeződik a Dr. HouseHugh Laurie, David Shore és Katie Jacobs, vagyis a sorozat készítői kreatív okokra hivatkozva döntöttek úgy, hogy nem folytatódik Dr. House története. David Shore korábban még optimistán beszélt egy esetleges 9. évadról, ám véleménye szerint a sorozat története és karaktere most tart ott, hogy méltóképpen le lehessen zárni és ne legyen hiányérzetük a tévénézőknek.

Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a sorozat nézettsége már korántsem olyan jó, mint amilyen évekkel ezelőtt volt. Míg az első évad 13 milliós átlaggal futott, a harmadik pedig 19 millióssal, a hetedik már csak 10 millió amerikait vonzott a tévé képernyői elé részenként, a mostanira pedig nagyjából 7,5 millióan kíváncsiak, írja a helyitipp.hu internetes oldal.

A hír hallatán a színészek közül többen - a Chase doktort alakító Jesse Spencer és a 13-ast alakító Olivia Wilde – közösségi oldalon búcsúztak a sorozattól. 

A House-t alakító Hugh Laurie korábban azt mondta, hogy ha vége lesz ennek a sorozatnak, soha többé nem vállal sorozatszerepet.

 

 

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: