2017. június 24. szombat, Iván napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Woody Allen dzsigolót játszik John Turturro filmjében
Írta: MTI    2012. március 07.

Woody Allen, aki már több mint egy évtizede nem állt a kamera elé más rendező filmjében, elvállalta John Turturro felkérését, aki dzsigolószerepet kínált neki független komédiájában.

Woody Allen dzsigolót játszik John Turturro filmjébenA Variety filmes folyóirat online kiadása szerint a Fading Gigolo című produkciót Turturro rendezőként és forgatókönyvíróként is jegyzi. Emellett ő alakítja az egyik főhőst, aki barátjával (Allen) nem lát más kiutat a pénzhez jutásra, minthogy beszállnak a dzsigoló bizniszbe. Némi bonyodalmat okoz, hogy a haszid zsidó közösség, amelyben élnek, ezek után kissé gyanakodva tekint rájuk.

A film forgatása áprilisban kezdődik New Yorkban.

Allen, aki saját rendezéseiben rendre megjelenik a filmvásznon, utoljára 2000-ben szerepelt egy kollégája alkotásában, Alfonso Arau Picking El a kezekkel a feleségemtől című vígjátékában, és ugyancsak 2000-ben jelent meg önmagát alakítva Peter Askin és Douglas McGrath Company Man című munkájában - emlékeztetett a variety.com.

Az Amerikai Filmakadémia idei gáláján az Éjfélkor Párizsban című filmjéért forgatókönyves Oscarral jutalmazott Allen legújabb alkotása, a Rómában forgatott Nero Fiddled áprilisban debütál Olaszországban.

 

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: