2017. június 25. vasárnap, Vilmos napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Három év múlva jön az Avatar 2
Írta: MTI    2012. április 06.

Három év múlva kerül a mozikba James Cameron Avatar című világsikerének folytatása – jelentette be John Landau, a film producere.

Három év múlva jön az Avatar 2Bár Cameron korában sem jelölt meg pontos határidőket az Avatar tervezett folytatásainak forgalmazására, de annyi körvonalazódott, hogy a második részt 2014-ben, a harmadikat pedig 2015-ben láthatják legkorábban a nézők – emlékeztetett a The Hollywood Reporter online kiadása. Cameront azonban az utóbbi időben nagyon lekötötte a Föld legmélyebb pontjára, Mariana-árokba vezető tudományos expedíció, valamint Titanic című szuperprodukciójának térhatásúvá változtatása.

„Nem mondunk időpontokat, de szerintem a 2014 szoros dátum lenne. Helyére kell tenni a dolgokat: a film alakítja a forgalmazási dátumot, nem a dátum a filmet” – idézte a THR.com Landaut, aki az Empire magazinnak beszélt a sci-fi trilógiává bővüléséről. A producer hangsúlyozta: bár egyhuzamban készül majd a két folytatás, mindkét filmet önálló alkotásként kell kezelni, és úgy is fogják.

Közben Cameron már megkezdte a közös munkát az új-zélandi Weta Digital speciális effektus céggel, amely egy „víz alatti motion capture-rendszer” kidolgozásán fáradozik. Az új technika segítségével népesíti majd be a rendező a Pandora bolygó óceánjainak világát, ahol az Avatar 2 játszódik. Landau azt is elárulta, hogy a film nem csak víz alatti jelenetekből épül föl. Olyasmire számíthatnak a nézők, mint a „lebegő hegyek” esetében, amivel az első részben találkoztak. A folyatatás „a víz alatti világba vezet, elhagyja és visszatér oda” – mesélte a producer.

 

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: