2017. június 25. vasárnap, Vilmos napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Eltemették Doktor House-t
Írta: MTI    2012. május 23.

A nyolc éve futó sorozat befejező epizódja a Mindenki meghal címet kapta.

Eltemették Doktor House-tA világ legnépszerűbb tévésorozatának Amerikában hétfőn sugárzott utolsó részében a mizantróp orvos egy lángoló ház foglya. Az epizódban számos korábbi szereplő, így Lawrence Kutner, Amber Volakis, Stacy Warner és Allison Cameron is felbukkan - de csak a csapdába esett House emlékképeiben.

Az orvossorozat utolsó heteiben egyre jobban furdalta a nézők oldalát a kíváncsiság, hogy vajon hogy ér véget a történet: meghal-e House barátja, az onkológus James Wilson, és mi történik a brilliáns tehetségű doktorral? Shore még egyszer, utoljára megcsavarták a sztorit: House-t eltemetik ugyan, de csak mert megrendezte tűzhalálát. Az orvoslással végzett, nem praktizál többé, inkább haldokló barátjával tölti annak utolsó hónapjait. A két férfi motorra száll és belehajt a naplementébe.

House és Wilson alakját Sherlock Holmes és segítőtársa, John Watson ihlette - mondta el a sorozat forgatókönyvét író David Shore a befejező epizód előtt vetített visszaemlékező műsorban. A House-t alakító Hugh Laurie, aki két Golden Globe-díjat is kapott játékáért, arról beszélt, hogy a sorozat "élete feledhetetlen része volt."

A Doktor House 2004-ben került először a tévé képernyőjére. Három évvel később még 19 millióan nézték Észak-Amerikában, de az utolsó évadnak már csak 8,5 milliós közönsége maradt. A Fox televízió februárban jelentette be, hogy a műsor májusban ér véget.

A rajongóknak azonban semmi okuk az elkeseredésre. A mizantróp doktor ugyanis a Facebookon tovább rendel.

 

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: