2017. június 25. vasárnap, Vilmos napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Nyerj 4 hetijegyet a Fierd-táborba
Király L. Norbi, Tabáni István vagy éppen a Beatrice, csak hogy pár nevet említsünk az idei 3. alkalommal megrendezésre kerülõ Fierd-tábor fellépõirõl, amelyre akár most ingyen is bejuthatsz.

{mosbanner:id=29}

A Fierd és a Kakukk.ro közös játékot indít, csak mert tudjuk, hogy imádsz bulizni, és tudjuk, hogy nem hagynál ki egy ilyen hatalmas lehetõséget. 4 hetibelépõt nyerhetsz csapatoddal együtt!

Nyerj 4 hetijegyet a Fierd-táborbaVan egy jól összeszokott baráti köröd, akikkel imádtok bulizni, szórakozni és még a sátorozástól sem féltek? Most itt a lehetõség, hogy elnyerjétek a Kakukk.ro és a Fierd által felajánlott 4 személyre szóló hetijegyet Maros megye egyik legklasszabb táborába.

Hogy vehetsz részt a játékban? Küldj nekünk egy csapatfotót, amelyet egy közös bulizás során készítettél, amelyen lehettek 3-an, 4-en, de akár 8-an is. A lényeg, hogy nevet is adj a csapatnak. Ha megvolnál a névadással küld be a képet a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. mail címre, és máris résztvevõje vagy a játékunknak. Ne felejtsd megírni nekünk elérhetõséged, telefonszámod, valamint azt, hogy hányan vagytok a csapatban (a fotón nem kell feltétlenül annyian lennetek).

A beküldött fotókat a Kakukk.ro Facebook profiljára töltjük majd fel, ha ezzel megvagyunk máris küldhetitek a linket barátaitoknak, ismerõseiteknek, hogy Like-olják a Kakukk.ro Facebook-os profilját, majd a fotótokra is nyomjanak egy Like/Tetszik gombot.

Az a cél, hogy minél több Like-ot begyûjts, mert akkor te viheted el a 4 személyre szóló hetijegyet. Ha netalán többen lennétek egy csapatban akkor is megéri játszani, hiszen 4 hetijegyel kevesebbet kell majd a költségvetésbe bedobni.

Beküldési határidõ: június 3. - június 30.
Like-olás: július 1. - július 18.
Like-olás lejárta: július 18. 11:59 perc
Nyertes kihirdetése: július 19.

A fotó beküldõje elfogadja a Kakukk.ro szabályzatát, miszerint a képen szereplõ személyek beleegyezését kikéri, így a kép feltölthetõ a Kakukk.ro Facebook profiljára. Csak olyan fotókat fogadunk el, amelyek nem sértenek közízlést. A nyertes csapat 4 hetibelépõt nyer, függetlenül a csapat számától.
 

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: