2017. június 24. szombat, Iván napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Kiakadt a szóbeszéden Baricz Gergő
Írta: Hír24.hu    2012. május 30.

Baricz Gergőt teljesen kihozta a sodrából, hogy a napilapok összeboronálták Keresztes Ildikóval. Az énekes cáfol.

Kiakadt a szóbeszéden Baricz GergőMég mindig lázban tartja a rajongókat a tény, hogy az X-Faktor szerelmespárja, Kováts Vera és Baricz Gergő szakítottak. Az egykori szerelmesek nem árulták el, mi volt a válóok, ám azt elismerték, hogy közös jövőjük nincs többé. Azóta szinte nincs olyan nap, amikor ne röppenne fel újabb hír az egykori szerelmesekről.

Leginkább Baricz Gergő került célkeresztbe, akit több napilap is hírbe hozott egykori mentorával, Keresztes Ildikóval. Mester és tanítványa eddig nem szívesen nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban. Ám Baricz Gergő most megtörte a hallgatást. Az énekes közösségi oldalán fakadt ki.

"Na de most mehetek vissza ezek közé a kiszabott újságírók közé, akik még meg sem kérdeznék, hogy "Te Baricz? tényleg együtt vagy mentoranyáddal?" Hanem már PÁRként emlegetnek. Nekik üzenem: ... nem ... nem vagyunk együtt... Ildikóval nem... vérszerinti édesanyukátokkal... IGEN” – írta az X-Faktor felfedezettje közösségi oldalán, ahol végérvényesen pontot tett a feltételezések végére.

„Az aggódó családnak... aki az ügy tisztázására szólít fel, egy bulvárlapban ...nyugalmat kívánok... és nekik is üzenem... nincs semmi más köztem és Ildikó között, mint barátság” – zárta le ezzel a találgatások sorát Baricz Gergő.

Forrás: Hír24.hu

 

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: