2017. június 24. szombat, Iván napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Puzsér kiakadt Mészáros győzelmén
Írta: Blikk.hu    2012. június 04.

Alig álltak le a kamerák a Csillag Születik fináléja után, Puzsér Róbert (37) máris keményen bírálta nemcsak az RTL Klub tehetségkutatójának győztesét, de magát a műsort is.

Puzsér kiakadt Mészáros győzelménAz éles nyelvű kritikus szerint ugyanis nemcsak Mészáros János Elek (42) nem érdemelte meg a győzelmet, de bizony a csatorna show-ja sem a tehetségkutató címet. Az eredményhirdetés után a stúdióban is a döbbenet tükröződött az arcokon, hiszen bár Szirota Jennifer (18) produkciója is nagy tetszést váltott ki a nézőkből, a legnagyobb őrület mégis a Quantum XXL és a brit tehetségkutatóban is feltűnt Face Team közös show-ja alatt tört ki, a közönség ugyanis egyszerűen imádta a táncos és kosárlabdás fiúkat.

Puzsér a színfalak mögött lapunknak elárulta, hogy éppen ezért ezúttal sem a tehetség nyert a Csillag Születik harmadik szériájában, hiszen úgy tűnik, hogy a nézőknek a profizmus, vagyis a Quantum XXL helyett megint egy újabb Utasi Árpikára és Tabáni Istvánra volt szükségük. Szerinte a táncosok a tehetségesek, és nem Mészáros János Elek.

— Az a tanulság, hogy ez nem egy tehetségkutató! Ha tehetségkutató lenne, akkor a Quantum XXL nyert volna. Úgy tűnik, hogy a nézők nem a legjobb teljesítményt díjazzák, hanem a legjobb népmese sztorit! Mindig a szegénylegény nyer, sosem a hétfejű sárkány, mert azzal a sok fejjel nem tudnak azonosulni, annyi fejet nem tudnak észben tartani – vágta a csatorna arcába a kritikus. – Hősöket akar magának a tömeg, ezúttal pedig Mészáros János Elekből gyártott hőst! Ezek azonban a 15 perces hősök! Mészáros János Elek győzelmét szakmailag nem lehet komolyan venni! – háborgott a műsor után Puzsér.

– Én még mindig alig hiszem el, hogy én nyertem, nagyon meglepett engem is az eredmény! Mivel a verseny felétől én szinte mindig a mezőny végén szerepeltem, ezért azt hittem, hogy a nézők is úgy gondolkodnak, mint a zsűri. A Quantum is annyival több pontot kapott mindig, mint én, emiatt sem számítottam erre egyáltalán! – hitetlenkedett még az élő show után is János. – Nagyképűség lenne azt mondani, hogy a zenélésből meg fogok tudni élni, és ezért én odadobom a 23 évig tanult szakmámat! Egyelőre azt se látom, hogy ha ennek a 12 milliónak vége, miből tudnék megélni, ha nem mennék vissza dolgozni! Nem tudom még elképzelni, hogy mi lesz ezután! – mondta a győztes.

Forrás: Blikk.hu

 

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: