2017. június 24. szombat, Iván napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Válik Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán
Írta: blikk.hu    2012. augusztus 11.
Válik Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán


Szertefoszlott egy álom: válik a Szinetár–Bereczki házaspár. Pedig igazi álompárként emlegették őket éveken keresztül.

Nem véletlenül, hiszen Szinetár Dóra (35) és Bereczki Zoltán (35) élete, úgy tűnt, valóban meseszerű. Nemcsak a magánéletben, a munkában is egy párt alkottak, öntötték magukból a szerelmes dalokat, sugárzott belőlük a szeretet és a tisztelet, sikert sikerre halmoztak, a botrányok pedig messzire elkerülték őket az elmúlt egy évtizedben.

Az emberek irigyelték őket, hiszen azt sugallták, valóban boldogan, harmóniában élnek, és nevelik Dóra első házasságából született fiát s közös kislányukat, Zorát. Igaz, két-három évente felröppentek a hírek, amelyek szerint válságba került a házasságuk, és a szakítás szélén állnak.

A pár minden alkalommal elmondta: veszekedések mindig is voltak és lesznek is, de túl tudnak jutni a válságokon. Noha akkor még bizonyára álmukban sem gondolták volna, hogy egyszer majd tényleg végérvényesen elválnak útjaik.

„Az évfordulóinkat rendszeresen a koncerteken, autópályákon töltöttük. Hazugság lenne, ha azt állítanám, hogy minden pillanatban harmóniában és rózsaszín felhők között élünk. Szélsőségesen éljük az életünket. Mindig is lesznek vitáink, de a szeretet, amit egymás iránt érzünk, megkérdőjelezhetetlen" – árulta el egy évvel ezelőtt Dóra a hot! magazinnak.

Aztán jött egy nagy váltás. Pár hónapja attól volt hangos a sajtó, hogy szakítottak kenyéradójukkal, az Operettszínházzal. De vajon mi vezethetett idáig? Talán a magánéleti válság kihatott már a munkájukra is, amelyet nem néztek jó szemmel a színházban? Vagy annyira „szabadulni" akartak egymástól, hogy már a színpadon sem tűrték meg a másikat? Pedig a karrier és a vele járó pénz nagy úr.

A Szinetár–Bereczki párost szerte az országban imádják, nincs olyan buli vagy rendezvény, ahol ne látnák őket szívesen fellépőként. Pedig gázsijuk igencsak borsos: közel félmillió forintba kerül egy közös fellépés. Ennyi pénzért már megéri kitartani mellettük még akkor is, ha nincs minden rendben a házasságukban. Mert valljuk be, egy Szinetár–Bereczki koncert jóval exkluzívabb, mint a külön-külön hakni. Most mégis eljött a pillanat, és kijelentették, hogy vége.

„Három hónappal ezelőtt úgy döntöttünk, hogy a magánéletünk közös útjai szétválnak" – tudatta közleményében a házaspár. – Mindketten úgy gondoljuk, tartozunk annyival a minket szerető, és támogató közönségnek, akik életünk boldog pillanatainak is tanúi voltak, hogy ezen tényről is tájékoztatjuk őket. A döntésünket teljes egyetértésben hoztuk, kapcsolatunk továbbra is egymás tiszteletén és megértésén alapul". A közleményben külön hangsúlyozzák, gyermekeikről, akik a legfontosabb szerepet töltik be mindkettőjük életében, továbbra is közösen gondoskodnak.

A Blikk információi szerint a pár már be is adta a válókeresetet, így már biztos, hogy a döntésük végleges és megmásíthatatlan. Már csak azért is, mert úgy tudjuk, Bereczki máris új párra talált, többször is látták őt egy ismeretlen hölgy társaságában, s le sem tagadhatták volna, hogy egy párt alkotnak. Mások tudni vélik, hogy Szinetár Dóra pedig egy sármos színésszel, aki nem mellesleg színpadi partnere, került közelebbi kapcsolatba. Valószínűleg azért is jelentették be most maguk az érintettek, hogy vége a házasságuknak, hogy megelőzzenek minden pletykát.

Forrás: Blikk.hu

 

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: