2017. június 24. szombat, Iván napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Elájult a színpadon Dancs Annamari
Írta: blikk.hu    2012. augusztus 25.


Musical helyett dráma a színpadon! Rosszul lett a bajai Miss Saigon előadás főpróbáján a darab főszerepét játszó Dancs Annamari (31).

A színésznő az egyik jelenet közben egyszer csak elvesztette az eszméletét, és hatalmas puffanással esett a földre. Annamari partnerei, Vágó Bernadett (32), Dolhai Attila (35) és Feke Pál (31) azonnal a színésznőhöz rohantak.

- Ez egy nagyon intenzív darab, ráadásul Kimnek, akit játszom, 25 dala van az előadás alatt. Nem is beszélve a parókáról, amely alatt szinte megfőtt a fejem. Napközben a Duna mellett próbáltunk hűsöli, amely így utólag szintén nem tűnik olyan jó ötletnek, hiszen egész délután a napon voltunk. Azt éreztem, hogy nem jönnek úgy ki a hangok, ahogyan szeretném, majd elsötétült minden, és összeestem. A következő, amire emlékszem, az Dolhai Attila hangja, amint orvosért kiabál - mesélte még mindig gyenge hangon a színésznő.

- Csak azt láttam, hogy nem mozdul, nagyon megijedtem - árulta el Feke Pál, Attila pedig orvost hívott.

- Persze elméletben mindenki tudja, mi a teendő ilyenkor, hogy fel kellene emelni a lábát, meg vizet adni neki, de ott, élesben, hirtelen azt sem tudtam, mi legyen, ezért az orvos tűnt a legjobb megoldásnak - vallotta be Dolhai.

A legnagyobb lélekjelenlétről Vágó Bernadett árulkodott.

- Én az ilyen helyzetekben nagyon jól reagálok. Eszembe jutott, hogy alig pár perccel korábban a jelenetben teával kínálom Annamarit. A pohárban víz volt, amellyel azonnal locsolni kezdtem őt, és elkezdtem levenni a ruháját - mesélte Betti.

A Blikk által megkérdezett orvos, dr. Kóczán István szerint a tünetek alapján Dancs Annamari nagy valószínűséggel hőgutát kapott a nagy meleg, a paróka és kosztüm miatt.

- Ha nem tud megfelelően elpárologni az izzadság, a meleg komoly rosszullétet, ájulást okozhat, hiszen nem tud lehűlni a szervezet. A paróka csak ront a helyzeten, és valószínűleg az sem segített, hogy előtte sok időt töltött a napon a hölgy - nyilatkozta a szakember.

Forrás: Blikk.hu

 

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: