2017. június 24. szombat, Iván napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Bevallotta másságát a Megasztár egykori énekese
Írta: blikk.hu    2012. augusztus 29.

Mujahid Zoli úgy döntött, nem vár tovább, elmondja legféltettebb titkát. A Megasztár első szériájának döntőse a Blikknek elárulta, saját neméhez vonzódik, és mindezt nem szégyelli.

Bevallotta másságát a Megasztár egykori énekeseAz énekes Londonban élt az utóbbi egy évben, ott regisztrált egy melegeknek szóló társkeresőre, profilját pedig lapunkhoz juttatta egy olvasónk. Zoli ezt követően nem köntörfalazott.

– Volt szerencsém Atlantában, New Yorkban és Londonban is részt venni meghallgatásokon, és láttam, hogy ott mennyire máshogy fogadják el az emberek, hogy valaki meleg. Eközben nekem is sikerült megtanulni kezelni ezt a dolgot, felnyílt a szemem. Magyarországon sajnos még mindig máshogy néznek a melegekre, de mintha ez kicsit változna mostanában – gondolkodott el a Blikk kérdésére Mujahid, aki leszögezi, éppen ugyanolyan férfi, mint heteroszexuális társai.

– Azok közé tartozom, akik nem játszanak rá, nem színészkednek – vallott a 2003-as Megasztár felfedezettje, aki akkori vetélytársai közül ma már csak a győztes Tóth Verával tartja a kapcsolatot, igaz, vele baráti viszonyt ápol. Zoli azt is elárulta, korábban megpróbált szorosabb kapcsolatot kialakítani lányokkal, járni velük, mint ahogy más srácok, de nem ment.

– Voltak barátnőim, de egyszerűen nem működött. Azt hiszem, ez egy veleszületett dolog, nem akarom szégyellni, titkolni, nem akarok rettegésben élni. Azt mondják, aki művész, abban jobban benne vannak az ilyen típusú hajlamok. Három-négy évvel ezelőtt még biztosan nem vállaltam volna, a kérdéstől is féltem, de ma már túl vagyok rajta. Belefáradtam a titkolózásba, lelkileg, testileg végre harmóniába kerültem magammal – tette hozzá az énekes, aki azért regisztrált a társkeresőn, mert számára is nehéz a szerelem megtalálása.

– Nem vagyok az a bulizós típus, bizonyos dolgok kifejezetten taszítanak is a melegeknek szóló szórakozóhelyeken, főleg a túlságosan kirívó emberek. A netes társkeresés volt így az egyetlen megoldás számomra, de ennek is vannak buktatói. Kaptam is leveleket, hogy tényleg én vagyok-e. Igen, én vagyok – tette hozzá.

Az énekes azért is tárulkozott most ki, mert úgy döntött, újra Magyarországon teszi magát próbára, és elkezdi elölről itthon félbeszakadt karrierjét.

Zoli hazatéréséről a blikk.hu-n olvashat

 

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: