2017. június 24. szombat, Iván napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Alkáli só daganatokra gyakorolt hatása
Írta: kakukk.ro    2013. május 15.

Nagyon sok kutatást folyattak arra vonatkozólag, hogy a különféle alkálifém vegyületeivel miként lehet felvenni a harcot a rákos elváltozásokkal szemben.

Alkáli só daganatokra gyakorolt hatásaA cézium az alkáli sók közül az a vegyület, amely igen hatékonynak mutatkozott. Azonban ezt nem lehet egymagában a szervezetbe bejuttatni, mert rendkívül sós vegyület és kiveti magából az emésztőrendszer.

Egy speciális alkáli só vegyülettel át tudjuk verni a szervezet, amely CsCl-céziumklorid. Ezt a vegyületet egyszerű káliumnak ismeri fel a szervezet. Mivel a sejtek működésének feltétlenül szükséges ez a vegyület, így mindenképpen felszívódik. Mivel a daganatos sejtek is nagyon sok káliumot vesznek fel, így azokhoz is magas hatékonysággal eljut a CsCl-céziumklorid. Mivel a daganatos sejtek 18-20-szor több káliumot használnak fel a működésükhöz, így eltelítődnek a bevitt céziumkloriddal. A rákos sejtekben felszívott alkáli só nem tud távozni, az azokban megköt. Ez a vegyület szinte kiéhezteti a daganatos sejteket, melyek ezt követően elhalnak. Több napon át kell fenntartani ezeknek a káros sejteknek a kiéheztetését, melyek ezt követően teljesen elpusztulnak és úgy távoznak a szervezetből, mint az elöregedett sejtek.

Mivel az alkáli só csak két hónap múlva távozik a szervezetből, ezért nagyon hatékony módszere ez a rák kezelésének.

Az alkáli só úgy távozik, hogy azt észre sem vesszük, vagyis nem terheli meg a kiválasztó rendszert.

Fontos megemlíteni, hogy semmilyen káros mellékhatással nem jár, nem terheli meg az emésztőrendszert, hiszen a bőrre kell juttatni ezt az alkáli sót, amely onnan szívódik fel és a véráramba jut. Teljesen fájdalommentes az alkalmazása. Hatékonyságát tudjuk növelni, ha B17 vitamint fogyasztunk.

Tanulmányok bizonyítják, hogy ez az alkáli só egy harminc napos kúra során képes a daganatos sejtek nagy részét elpusztítani. Nem javasolt alkalmazni ezt a módszert a szívritmus zavarral rendelkezőknél, szívbetegeknél és kiterjedt májdaganatok esetében.

 

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: