2017. június 24. szombat, Iván napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Felelős állattartás a Fressnapf segítségével
Írta: kakukk.ro    2014. január 31.

A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a mindennapjainkhoz, akiről megfelelően kell gondoskodni. Nemcsak a kutyák vagy a macskák igényelnek azonban odafigyelést, hanem a halak, illetve a kígyók is.


Attól függően, hogy milyen lakásban, házban élünk, időt kell szánnunk kedvencünkre, hogy a komfortérzete maximális legyen. A szeretet mellett természetesen a szükséges felszerelések és az értékes összetevőkben gazdag állateledelek sem hiányozhatnak otthonunkból. Ha tehát az állattartás mellett döntött, és szeretné mind a kisállatot, mind a számára szükséges dolgokat egy helyen beszerezni, akkor ezt minden további nélkül megteheti a Fressnapf XXL áruház kínálta lehetőségeknek köszönhetően.

S hogy miben tudunk segíteni az érdeklődőknek? Nemcsak az akvarisztika és a terrarisztika területén kedvelt díszállatok találhatóak meg nálunk, de mindazok a felszerelések, kiegészítők és eledelek is, amelyek nélkülözhetetlenek a gondoskodáshoz. Állataink ellenőrzött tenyészetekből származnak, és az sem baj, ha nem mozog otthonosan a tartásukat illetően, a szakembereink ugyanis ebben is a segítségére lesznek.

Az akvárium kialakításához szükséges dekorációs eszközök, növények és 1150-féle díszhal közül válogathat a Fressnapf üzletében, de ha a terrarisztika érdekli, akkor is megtalálja a számítását nálunk! A gyíkok, kígyók és teknősök egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek különlegességük miatt, ha tehát ilyen állat mellett döntene, akkor nálunk biztosan talál kedvére valót. Az apró szőrös állatok között tengerimalacok, deguk, egerek, hörcsögök, patkányok, csincsillák is helyet kaptak, de nyulakat, mókusokat is beszerezhet a Fressnapfnál.

Sok állattulajdonos a kedvencével érkezik hozzánk, és összekötné a bevásárlást az állat kozmetikai ellátásával. A Fressnapf XXL-re ebben is számíthat, hiszen a beltéri kutyaiskola mellett kutyakozmetika is várja a négylábúakat. Kérje szakembereink tanácsát egyéni problémáival, vagy válogasson az egyre szélesebb választékban megtalálható kiegészítők, tápok, vitaminok közül!

Áruházaink az Újbuda Centerben, valamint Kispesten a Szalay utcában várják azokat az állatbarátokat, akik számára fontos, hogy a kedvencük mindenből a legjobbat kapja! Nálunk megtalálja az állat egyéni igényeinek megfelelő eledeleket, minőségi kutya- és macskaalmok, pórázok, hámok, szállítóeszközök, játékok széles választékával igyekszünk a vásárlói igényeknek megfelelni, és tesszük ezt úgy, hogy kedvence ellátásáról, megőrzéséről is gondoskodunk. Karomvágás, fazonigazítás vagy az aktuális kutyaiskolai kiképzés – a Fressnapf XXL remek választásnak bizonyul. A szakértelem az állatok kapcsán is rendkívül fontos, válassza tehát Ön is a hozzáértő segítséget, hogy kedvence minden nap remekül érezze magát, és sok örömteli időt tölthessenek együtt, hiszen valahol ez az állattal kialakított kapcsolat lényege.

 

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: