2017. június 24. szombat, Iván napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Turmix
A nyári gumi csere még odébb van
Írta: kakukk.ro   
2016. március 23. szerda, 21:11

A nyári gumi csere még odébb van Ha a nyári gumi cseréje kerül szóba, akkor a legtöbb autós bizonytalanul áll a kérdéshez. Bár a hét fokos határt mindenki jól ismeri, de azzal már kevesebben vannak tisztában, hogy mi a helyzet az éjszakai fagyokkal, vagy a reggeli 2-3 fok környéki hőmérséklettel.

 

 
Nagy nyári gumi átvizsgáló tanácsok
Írta: kakukk.ro   
2016. március 23. szerda, 21:05

Nagy nyári gumi átvizsgáló tanácsok Ha a tavaszi és a nyári hónapokban a közlekedés biztonsága kerül szóba, akkor legtöbben azonnal a nyári gumi használatának fontosságára asszociálunk.

 
Csavarkompresszor - amit feltétlen tudni kell róla
Írta: kakukk.ro   
2016. január 27. szerda, 12:10

Csavarkompresszor - amit feltétlen tudni kell rólaA csavarkompresszor egyike azoknak a hasznos és sok esetben nélkülözhetetlen berendezéseknek, amelyek nevével csak a legritkább esetben találkozunk. Ha sűrített levegő befújására van szükség, a csavarkompresszor jelenti a kézzelfogható megoldást. Felhasználási területe érinti az autóipart, a különböző műszaki területeket, de még a fogászatot is.

 
Ilyen lesz a gyerekcipő divat az idén
Írta: kakukk.ro   
2015. december 17. csütörtök, 06:54

Ilyen lesz a gyerekcipő divat az idénA gyerekcipő divatot nagyon sok esetben felülírják a praktikus használatra vonatkozó tulajdonságok, de ennek ellenére meghatározhatók azok a trendek, amelyek a gyerekcipő divatot alakítják az idei őszi-téli szezonban.

 
Mit csináljunk, hogy ne duguljon el a WC?
Írta: Bölöni Bálint   
2015. október 18. vasárnap, 15:30

Mit csináljunk, hogy ne duguljon el a WC?A WC dugulásoknál kellemetlenebb esetet nem kívánunk magunknak. Szerencsére számos házi praktika áll rendelkezésre, ami segítségével csökkenthetjük, illetve megelőzhetjük a WC dugulás valószínűségét – mondja a wcdugulaselharitas.hu szakembere.

 
Gumiabroncs csere után szinte kötelező a futómű beállítása
Írta: Bölöni Bálint   
2015. október 09. péntek, 20:09

Gumiabroncs csere után szinte kötelező a futómű beállításaÁltalános esetben évi két alkalommal le kell cserélnünk a gumiabroncsokat; ez tavasszal és ősszel történik, amikor a téli gumikat lecseréljük a nyári abroncsra, illetve fordítva. A cseréket követően érdemes ellenőrizni, illetve beállítani a futóművet.

 
Hova menjünk wellness hétvégére?
Írta: kakukk.ro   
2015. október 05. hétfő, 07:55

Hova menjünk wellness hétvégére?Melyek a legjobb és legkedveltebb wellness szállodák Magyarországon tehetjük fel a kérdést? Már csak azért is mert a hosszú hétvégék alkalmával és karácsonykor az egyik legnépszerűbb ajándék a wellness szolgáltatások. Most pedig szemezgettünk a különböző turisztikai portálok és a Myszállás kínálatából, hová is érdemes el mennünk ha 2-3 napos pihenésre, testünk és szellemünk megújulására vágyunk.

 
Figyeljünk a vezérműszíjra!
Írta: kakukk.ro   
2014. március 03. hétfő, 08:37

Autónk megérdemli, hogy folyamatosan gondoskodjunk róla. A rendszeres szervizlátogatás sokat segíthet abban, hogy autónk az úton ne hagyjon cserben.

 
Kőolaj helyett termálvíz
Írta: kakukk.ro   
2014. február 24. hétfő, 00:00

A Vas megyében található Bük város az egyik legismertebb gyógyüdülőhely. Rengeteg gyógyulni vágyó keresi fel, de egyre többen a szórakozás miatt is ellátogatnak ebbe a szép városba.

 
Hol kötelező a téligumi Európában?
Írta: kakukk.ro   
2014. február 17. hétfő, 14:53

Nem csak a büntetések elkerülésének érdekében, hanem sokkal inkább a biztonságos közlekedés megvalósulásának okán érdemes odafigyelni arra, hogy a környező országokban miként alakul a téligumi használatára vonatkozó szabályozás.

 
Hasznos tudnivalók az olajfogyasztásról
Írta: kakukk.ro   
2014. február 17. hétfő, 14:44

Ahhoz, hogy a gépjármű optimálisan működjön, nem feledkezhetünk meg a rendszeres olajcseréről.

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 166

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: