2017. július 21. péntek, Dániel és Daniella napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Így szavazhatsz Baricz Gergőre Erdélyből!
Írta: Bölöni Bálint    2011. december 16.

Nagy felháborodást keltett egyes magyarországi lakosok körében, hogy Baricz Gergő tovább jutott az X-Faktor szombati adásában. Tarány Tamás rajongói szerint az erdélyi származású Gergőnek nincs helye a versenyben.

Nagy problémát jelent az idei mezőnyben, hogy az X-Faktor licence miatt határon túlról nem lehet szavazni a versenyzőkre, noha idén a 12 döntős közül 5-en határón túlról érkeztek. Ez nekik igencsak hátrány, hiszen családtagjaik, barátaik és rajongóik sem tudják őket támogatni. 

Így szavazhatsz Baricz Gergőre!


Baricz Gergővel sincs ez másképp. A borzonti énekes bekerült a legjobb három közé, így nagy esélyekkel nyerheti meg az idei X-Faktort.  

Gyergyószentmiklóson a Sláger üzletben pénzt gyűjtenek Gergőnek, amelyet minden héten átküldenek Magyarországra, ahol Gergő keresztszülei szavaznak énekesünkre.

Lelkes rajongók csoportja létrehozott egy Facebook csoportot is, ahol a határon túli szavazás problémáját is megoldották, teljesen legálisan.

Íme a Facebook oldal készítőinek üzenete:

Az újaknak és a régieknek: ha valaki szavazna, de országhatárok miatt nem tud, a www.etopup.hu oldalon keresztül a világ bármely pontjáról tud pénzt tölteni arra a magyar sim kártyára, amelynek egyenlegét Gergőre szavazzuk. A feltöltéshez regisztráció és bankkártya szükséges, a tranzakció bankkártyás vásárlásnak minősül, ezáltal a feltöltés azonnal megtörténik, és nincs kezelési költség. Részletes leírás a feltöltés menetéről az Információ fülön.

Akinek anyagi korlátai nem engedik a szavazást, imával, pozitív energia küldésével támogassa szombaton, és reméljük vasárnap, Gergőt! Ő mindenfajta támogatásért nagyon hálás.
Részletes leírást a szavazásról ITT találsz.

Szavazz te is Baricz Gergőre. Legyen erdélyi az idei X-Faktor győztese.

 

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: