2017. június 24. szombat, Iván napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Valentin-napot erre is felhasználhatja
Írta: kakukk.ro    2014. január 28.
A hétköznapi rohanás közepette mindig jól jön néhány nap, melyet a pihenésre és a rekreációra szánhatunk. A közelgő Valentin-nap kiváló alkalmat teremt arra, hogy otthonától távol, olyan környezetben töltse szabadidejét partnerével, mely nem csak vendéglátás, de programok szempontjából is színes kínálattal rendelkezik. A Sümegi Vár közelsége a történelmi látnivalók iránt érdeklődők tetszését minden bizonnyal elnyeri, a teljes körű testi-lelki rekreációról pedig a Hotel Kapitány gondoskodik, amely már számtalanszor bebizonyította vendégeinek, hogy a legmagasabb színvonalat nyújtja számukra.A szerelmesek ünnepe alkalmából e wellness szálloda is akciós csomagajánlatokkal igyekszik kedveskedni a pároknak, valentin wellness akció a hotelkapitany.hu weboldalon érhető el, ahol megismerkedhet a régió egyik legkedveltebb szálláshelyével, az általa kínált szolgáltatásokkal, és a helyszín különlegességéből adódó programlehetőségekkel.

Ha még nem döntötte el, hogy Valentin-nap alkalmából mivel lepi meg kedvesét, érdemes elgondolkodnia azon, hogy a virágcsokor és a csokoládé mellett olyan élményt is ajándékoz, mely életre szóló emlékekkel gazdagítja majd partnerét. A Hotel Kapitány lehetőséget teremt arra, hogy együtt hódoljanak a fürdőzés és a wellness nyújtotta örömöknek, kikapcsoló, relaxáló, vitalizáló és energetizáló masszázsokban lehet részük közösen, s ha elfáradtak a környék látnivalóinak felfedezésében, akkor pezsgőfürdőzéssel, vagy szaunázással merülhetnek el a wellness és spa világában.

A Valentin-napi hétvége szóljon ezúttal az Ön számára is a romantikáról, s ha kedveli a különleges meglepetéseket, válasszon ehhez olyan helyszínt, mely adottságainál fogva kitűnően alkalmas e célra! Minden apró ajándéknál többet érhet azzal a személlyel tölteni az időt, aki igazán közel áll szívünkhöz. A testi-lelki felüdülés hatására pedig a kapcsolat minden bizonnyal új varázzsal telik majd meg, s a hétköznapok szürkeségében sem felejtik majd el a párok, hogy milyen érzés az, amikor valóban minden csak kettejükről szól, és gondtalanul élvezhetik egymás társaságát.

A közösen töltött idő rendkívül fontos ahhoz, hogy a kapcsolat elmélyüljön, és olyan közös élményeket szerezzenek, amelyek erőt adnak a mindennapokban előforduló apró problémákon való túllépéshez. Szánjon időt ezúttal arra, hogy otthonuktól távol, festőien szép környezetben ünnepeljék a mára hazánkban is elterjedt, és mind többek által megtartott Valentin-napot. A Hotel

Kapitány megteremti azokat a feltételeket, amelyeknek hála felejthetetlen lesz az ünnep. Egy működőképes kapcsolathoz mindenképpen szükséges, hogy tudatosan is tegyenek a közös pillanatokért, válassza ezúttal a wellness pihenést, és ismerje meg új oldaláról hazánk e történelmi vidékét!
 

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: