2017. június 25. vasárnap, Vilmos napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Hatalmas koncertet adott Dancs Annamari és Dolhai Attila
Írta: kakukk.ro    2012. november 06.


Vastapssal jutalmazta a közönség Dancs Annamarit és Dolhai Attilát tegnap este a Kultúrpalotában. A budapesti Operettszínház két művésze a legszebb operett és musical dalokat hozták el a marosvásárhelyi közönségnek.

Annamari és Attila első közös erdélyi turnéját járja, a marosvásárhelyi koncert a turné utolsó előtti állomása volt. A telt házas Kultúrpalota meghallgathatta a legszebb musical, operett és pop dalokat, műfajban váltották egymást a dalok, miközben Annamari és Attila lelkesen mesélt a közönségnek élményeiről.

Az est meghitt pillanatokban is bővelkedett, Dancs Annamari láthatóan meghatódva figyelte a telt házas közönséget, többször elérzékenyült, de a nézők szeme sem maradt szárazon a dalok hallatán. A Rudolf, a Miss Saigon, az Elizabeth, az István, a király, a Rómeo és Júlia, a Neoton Família slágerei is felcsendültek, de hallhattuk Dolhai Attila nemrég megjelent albumának két dalát is. Ugyanakkor premierként hallhatta a közönség Dancs Annamari új popdalát, Ne legyen vége címmel, amelyet egy híres román dal fordításaként adott elő Annamari.

 “Mennyit fejlődött egy év alatt”
- jegyezte meg barátnőjének egy idős hölgy mellettem, és tényleg. Dancs Annamari hatalmasat fejlődött. Az egykori popénekesnő, aki végigjárta Erdély majd minden magyarlakta települését most a Budapesti Operettszínház egyik kiváló művésze, hangban és megjelenésben is felnőtt. Egy érett nő énekelt tegnap este a színpadon, és azt hiszem ez az Annamari még sok meglepetést fog számunkra tartogatni.

Az sem mellékes, hogy Kiss Manyi mellett eddig Dancs Annamari az egyedüli erdélyi énekesnő, aki a Budapesti Operettszínház énekesnőjeként énekelhet. Dolha Attila pedig vérprofi. Ketten csodálatosan kiegészítették egymást, úgy hangban, mint karakterben is, a közönség pedig élvezte minden mozdulatukat, csüngött minden szavukon.

Egy igencsak színvonalas és gazdag előadásban volt részünk, amelyet mihamarabb viszontlátnánk. És Annamari ne feledd, várjuk a Miss Saigon musicalt Erdélyben is.

Fotók: Iochom Zsolt, Kovács Zenkő Bernadett, Forrás: marosvasarhelyi.info

 

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: