2017. június 25. vasárnap, Vilmos napja van.
Fiók létrehozása
Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash...
[ Tappancs ]
A kisállattartás felelősségteljes döntés, hiszen olyan kis lény tartozik majd hozzá a...
[ Tappancs ]
Azt is mondhatnánk, hogy az utóbbi években muffin bumm volt. Nem emlékszem húsz éve, hogy mi...
[ LanGuszta ]
Lassan itt a karácsony, és ilyenkor előszeretettel fogyasztunk olyan süteményeket, amiben a...
[ LanGuszta ]
Miller Zoltán és Mahó Andrea Erdélyben koncertezik
Írta: kakukk.ro    2012. november 08.


November 24-én a Kolozsvári Magyar Operában, míg november 25-én a Marosvásárhelyi Nemzeti Színházban kerül bemutatásra Miller Zoltán és Mahó Andrea musical gálájára, „A Zene az Kell” címmel.

A Zene az Kell című zenés produkció nagyon sikeresnek bizonyult, közel 20 előadást tartottal belőle, közkívánatra pedig folytatódik, november végén pedig Erdélybe is megérkezik.

A műsorban különböző műfajok és hangulatok keveredtek, s alkottak kellemes egyveleget. A művészek csodálatos hangja és kisugárzása óriási örömet okoz a közönségnek, továbbá gyakorta nevettetik meg a hallgatóságot rövid történeteikkel, felvezetéseikkel. A tehetséges művészek több fantasztikus duettel is kedveskednek a közönségének.

Az előadások egyik kimagasló fénypontja „Az Operaház Fantomja" című musical egy részlete, ami megfagyasztja a levegőt, majd kellemes dallamok veszik át a szférát és tűzbe torkollik a hangulat.

A műsor sztárvendége Mahó Andrea, aki csodálatos hangjával, tehetségével és nem utolsó sorban szépségével megfűszerezi a produkciót.

A művészek a szívet melengető duettektől a dallamos rockos vonalig szórakoztatják a közönséget, a közös dalok mellett hallhatott a közönség dalokat más világhírű musicalekből (Evita ,Grease,My Fair Lady stb)... Máté Pétertől, a Kormorántól, az Emberek együttestől, valamint sok-sok meglepetés várat magára.

A kolozsvári koncertre november 24-én kerül sor az Állami Operaházban, 19.00-tól, míg a marosvásárhelyi előadásra november 25-én kerül sor, este 19.00-tól a Nemzeti Színházban. Jegyek a pénztárban kaphatók!

 

Kakukk melléklet

Pályázat PályázatVideó Videó
Nyerj NyerjLetöltés Letöltés
Partnerek: